Zowel jumping als dressuur kwamen aan bod

 

Jumping op zaterdag
Op zaterdag 16 april trokken Melissa Lippevelde en Indra Van Durme naar HROV in Hof Ter Couter. Indra reed in 80 cm rond met 1 balk. Melissa behaalde met Silence een 6e plaats in 90 cm.

Zowel dressuur als jumping op zondag
Vroeg in de ochtend trok Virginie De Meersman naar Bloso Waregem voor de rijvaardigheidsproef Instructeur B Dressuur. Samen met Umbo Van De Zuuthoeve reed ze een geslaagde dressuurproef.

Rond hetzelfde uur die dag reed ouwe rakker Pico Van De Boskant een foutloos rondje met Line Vermeulen. Dit resulteerde in een mooie 7e plaats in 70 cm op de HRVV jumping te Aalter. Old but gold!

Mickael De Lembre en Jeanne Mataigne deden mee in de reeks 80 cm. Beiden sprongen een balk af in de basisomloop. Virginie De Meersman sloot de dag even goed af als ze begonnen was. Een 3e plaats in 1m10 met Ginka-A tijdens de laatste proef in Aalter.

Freya De Paepe nam Quad mee naar de HROV te Vosselare en beet daar helaas in het stof. Maar om het met haar eigen woorden te zeggen; vallen, opstaan, knokken en doorgaan. That’s the spirit!

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 16 april 2016 tot en met zondag 17 april 2016