HRVV Evergem

 

Op zondag 10 juli trokken we naar HRVV Dravershof te Evergem.

In de proef 70 cm kwam Bernard Meerlaen op de 8e plaats te staan met Nalla. Elisa De Bie werd 10e met Mona. Kara Van Oost, Ivy Gevaert en Ellen Collins maakten nog een paar leerfouten.

In de proef 75 cm zijn er 2 fases. In de tweede fase wordt er gerangschikt op ideale tijd. Bernard Meerlaen werd 3e; Sarah Wullaert bleef ook foutloos en eindigde op de 9e plaats. Jonas De Buck had 1 strafpunt voor tijd in het basisparcours. Jana Pelfrene sprong 1 balk af in de basis. Hermes van Kara Van Oost had er eventjes geen zin.

Jeanne Mataigne sprong met Whisper naar de eerste plaats in 80 cm.

 

Jeanne Mataigne sprong met Whisper naar de eerste plaats in 80 cm. De tweede fase was op snelheid en Jeanne bleef 2 seconden sneller dan de volgende ruiter. Sarah Wullaert klasseerde zich op de 7e plaats. Jonas De Buck had opnieuw strafpunten voor tijd, deze keer in de 2e fase. Jana Pelfrene herhaalde haar fout en nam opnieuw een balk mee in de basisomloop. Gosselin Delphine en Gucci maakten nog enkele stuurfouten. 

Jeanne Mataigne was opnieuw dubbel foutloos in de proef 90 cm en eindigde op de 11e plaats. Lucie Mécène sprong zowel in de proef 90 cm als in de proef 95 cm een balk af in de basisomloop. 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 10 juli 2016