Mooie start van het zomerseizoen 2017

 

De eerste mooie weekends zijn gepasseerd, en zo ook de eerste zomerwedstrijden. 

HROV te Hulsterlo
Op zaterdag reden Dominique Polet en Virginie De Meersman naar Hippisch Centrum Hulsterlo voor de eerste manche van de Hippo Revue Cup en de Cavalor Cup. Dominique en Virginie sprongen met respectievelijk Liesje en Umbo een balk af in het basisparcours. Met Fame eindigde Dominique ook met 4 strafpunten. Virginie reed met Iwana een snelle tijd en eindigde op de 2e plaats. 
In de Cavalor cup reden beide ruiters niet door naar de barrage. 

HRVV te Stal Bocage
Op zondag vertrok de meerderheid van De Hoefslag naar de eerste HRVV wedstrijd in Oeselgem. Deze wedstrijd ging binnen door en was de ideale omschakeling van clubwedstrijd naar officiële wedstrijd voor velen. Goed op de hoogte van de overschakeling naar zomeruur, stond iedereen op tijd vertrekkensklaar. 

Lyssa Mangelschots met Nalla

In de proef 70 cm reed Lyssa Mangelschots voor het eerst met Nalla, en direct een foutloze ronde, wat zou eindigen in een mooie derde plaats. Alice Devriese reed met Mini naar een 5e positie. Ook in de proef 75 cm sprongen Alice en Mini in de prijzen: een 7e plaats. Jana Pelfrene en Sultan werden 10e. 

Ook Gilles Devenyn reed voor de eerste keer met Flou een officiële wedstrijd mee en werd direct beloond met een 8e plaats. Alice reed met haar ander paardje, Taz, naar een 10e plaats. Bernard Meerlaen sprong met Goldwing 1 balk af in de basisomloop en Jana eindigde met 6 strafpunten.

In de proef 90 cm eindigden Bernard en Gilles op een 19e en 23e plaats. 

Op een hoogte van 95 cm reed Michaël Corvette C’est Moi naar een 4e plaats. Mireille Delvoye maakte 2 springfouten met La Quinta.

 

Mooi weer, mooie wedstrijden en mooie resultaten, wat wilt een ruiter nog meer?

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 25 maart 2017 tot en met zondag 26 maart 2017