Winst voor Dominique Polet

 

HRVV te Aalter
Op 30 april was HRVV inrichter te Aalter, in De Ranch.
Al in de eerste proef werden mooie resultaten behaald. Ellen Collins kwam met Selena dicht bij de ideale tijd en behaalde zo een 3e plaats. Alice De Vriese reed iets sneller en kwam op de 15e positie met Mini. Robin Philips en Gentley eindigden met 4 strafpunten op een 21e plek. 

Bernard Meerlaen met Goldwing

Bernard Meerlaen vestigde zich, net als vorige week, op de 4e plaats in de proef 80 cm na een snelle barrage met Goldwing. Alice en Taz volgden op een 9e plaats. Met Mini reed Alice de basis foutloos rond, maar haalde ze 6 strafpunten in de tweede omloop, goed voor een 20e plaats. Robin volgde met Gentley op de 23e plaats. Ellen en Selena reden de basisomloop niet foutloos rond en kwamen zo op de 31e plaats. 

In de proef 90 cm wist Bernard zich met zijn gouden paardje op de 6e plaats te klasseren uit niet minder dan 52 ruiters.

Dominique Polet won de proef 1m10 met Fame 

Maar de grootste overwinning was dit weekend voor Dominique Polet. Na al enkele wedstrijden steeds nét naast het goud te grijpen, sprong ze met Fame naar de eerste plaats in 1m10. Dit met wel 2 seconden voorsprong op de 2e ruiter. Met Liesje sprong ze een balk af in het basisparcours. 

HROV te Hulsterlo
Eros Van Speybroeck trok met Ibora naar Stal Hulsterlo. In de proef 1m15 reden maar liefst 99 ruiters mee. Eros sprong dubbel foutloos en eindigde op de 29e plaats. Eros startte er ook in de Grote Prijs 1m25.

 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 30 april 2017