Goud voor Lyssa!

 

Door de examenperiode en de warme temperaturen zitten veel student/ruiters thuis achter de boeken. Enkele van onze ruiters slagen er toch in om op wedstrijd te vertrekken. En met succes!

Lyssa Mangelschots won de proef 70 cm met Nalla

In de proef 70 cm won Lyssa Mangelschots met Nalla. De eerste keer de eerste plaats voor deze hardwerkende combinatie. Een stralende Lyssa met een trotse mama om de dag te beginnen. Chloë Sterckx en Falco reden in dezelfde proef naar de 9e plaats. Britt Van Hoye en Daantje (Vitesse) sprongen 1 balk af en eindigden op de 23e positie.

In de proef 80 cm reed Chloë met Falco een snelle tijd maar nam jammer genoeg een balk mee. Ondanks deze fout eindigden ze toch nog op de 8e plaats. Britt en Daantje eindigden opnieuw met 4 strafpunten en werden 20e.
Mireille Delvoye en La Quinta waren ook van de partij. Met 1 strafpuntje voor tijd werden zij in de proef 95 cm 7e. In de proef 1m verzamelde deze combinatie 8 strafpunten en werd 34e.

 

 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 18 juni 2017