Eerste wedstrijd voor Lourdes Plancke

 

Lourdes Plancke reed voor de eerste keer met Ilona op wedstrijd. Tijdens de eerste omloop in de proef 70 cm werd ze uitgebeld, een herstart als training bleek ideaal: deze combinatie reed rond met 4 strafpunten. In diezelfde proef was ook Lyssa Mangelschots met Nalla uitgesloten, geen goede start van de wedstrijddag. 5 cm hoger reden Lourdes en Ilona opnieuw rond met 4 strafpunten. Lyssa en Nalla reden opnieuw niet rond. 

In de proef 80 cm wist Bernard Meerlaen Goldwing naar de 3e plaats te rijden uit 44 combinaties! Gilles Devenyn eindigde met Flou op de 30e plaats. 

10 cm hoger eindigde Gilles met Flou op de 10e plaats. Bernard volgde met Goldwing op de 11e positie. Beiden reden een heel snelle tijd maar sprongen een balk af in de barrage. 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 09 juli 2017