Jumping, dressuur en eventing op 1 weekend

 

Dag van de Amazones te Evergem
In het Dravershof te Evergem worden de amazones gevierd door de 3 best geklasseerde amazones te belonen met een dubbele geldprijs.
In de proef 75 cm reed Laura Gonzales met Cosmo in de 2e fase dicht bij de ideale tijd. Dit was goed voor een 2e plaats, en een dubbele geldprijs! Lourdes Plancke en Ilona kwamen wat meer moeilijkheden tegen in dit parcours, en eindigden op de 14e positie. 

5 cm hoger was het tijd voor snelheid. Opnieuw reden Laura en Cosmo een super ronde met snelle barrage, goed voor een 9e plaats. Loïse Deraeve en Chocotoff belandden ook in de 2e fase, maar daar kwam Loïse ten val. Al doende leert men. Ellen Collins en Selena eindigden met 4 strafpunten in de eerste fase. Lourdes en Ilona reden de eerste fase niet rond. 

In de proef 90 cm grepen Ellen en Selena net naast de dubbele geldprijs. Zij kwamen na een snelle barrage op de 4e plaats te staan. Chocotoff van Loïse sprong in de eerste fase jammer genoeg een balk af en eindigde met strafpunten.

Ellen Van Damme met Spirit

Dressuur in Dendermonde
Eline en Ellen Van Damme vertrokken zondag heel vroeg, 6u ’s ochtends, om op dressuurwedstrijd te gaan in Rijbaan Piet te Dendermonde. Je moet er al iets voor over hebben.. Beide zusjes reden mee in de proeven I1 en I3. Voor Ellen en Spirit was dit de eerste officële wedstrijd. Eline en Come On hebben al iets meer ervaring.

 

Bruno Moro met Tornado

Eventing in Tongeren
Weekendje weg voor Alain De Meersman en Bruna Moro. 
Bruna reed Tornado naar een 4e plaats in dressuur, na 2 balken in jumping zakte ze naar een 12e positie. In de cross deed deze combinatie het fantastisch en stegen ze naar de 5e definitieve plaats. Alain en Karandasj reden een reeks hoger, L. Zij eindigden op een 25e positie na een goede dressuur, maar deze combinatie verzamelden wat strafpunten in cross en jumping. 

 

Een goedgevuld weekend met verschillende disciplines!

 

Datum wedstrijd: 
zondag 27 mei 2018