Als lid voor slechts 15 euro naar Flanders Horse Expo

 

Ticket voor slechts 15 euro ipv 17 euro
Het is mogelijk om via De Hoefslag uw tickets voor Flanders Horse Expo aan te kopen voor 15 euro per stuk. Een ticket kost online normaal gezien 17 euro, aan de kassa is dat 20 euro. De tickets staan niet op datum en zijn dus geldig gedurende 1 dag tijdens de beurs. Ieder ticket is uiteraard maar één keer geldig.

Bestel via De Hoefslag
Geef uw naam en aantal kaarten ten laatste op zondag 28 januari door via info@dehoefslag.be . Later zal u via onze club de tickets doorgemaild krijgen.

Wij zijn actief op Flanders Horse Expo
Zowel op vrijdag, zaterdag als zondag zijn wij actief met onze paarden tijdens Flanders Horse Expo. Wij voorzien er enerzijds initiatieritjes pony- en paardrijden. Anderzijds doet onze club op zondag mee met een team van 4 ruiters aan de finale van de VLP Club Battle. Ieder team bestaat uit twee dressuur- en twee jumpingruiters.

De grootste paardenbeurs op slechts 5 km van de manege
Flanders Horse Expo is de grootste paardenbeurs en het meest diverse paardenevenement van de Benelux. Flanders Horse Expo biedt de bezoeker de ideale mix van beurs, demonstraties, clinics en seminaries. De expohallen liggen op slechts 5 kilometer van de manege. De beurs gaat door van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari 2017.