Kom naar onze Cavalor Club Party met gratis foodtruck en live muziek!

 

Kom naar ons groot clubfeest met gratis foodtruck en live muziek op vrijdagavond 5 juli voor alle klanten van De Hoefslag! Cavalor zorgt voor de eerste 50 maaltijden van de foodtruck (verschillende wraps). De Hoefslag trakteert alle extra maaltijden en deNBar zorgt voor live muziek. Dat én al onze supporters zorgen zeker voor een fantastisch clubfeest.

Om praktische redenen is inschrijven en op tijd komen noodzakelijk. We starten om 19u00.

Schrijf hier in

Het clubfeest hebben we verdiend dankzij..... (lees hieronder verder)
 

Finale VLP Club Battle
Team De Hoefslag
behaalde tijdens de VLP Club Battle een fantastisch resultaat. De 14 geselecteerde clubs namen het in de finale tijdens Flanders Horse Expo opnieuw tegen elkaar op voor de sportieve battle. 
 

Team Spirit Battle
De talrijke supporters moedigden onder leiding van onze clubmascotte het sportieve team de hele dag aan. Zij konden hiermee tot 50% van de punten voor de Team Spirit Battle scoren. Ons promofilmpje en de optoming van het sportieve team waren goed voor de overige 50% van de te verdienen punten.

 

Supportersgroep Team De Hoefslag tijdens de finale van VLP Club Battle 2019 te Flanders Horse Expo

 

Onze doelstelling was om, wat het resultaat ook zou zijn, er een dag vol plezier en sportiviteit van te maken. Dat was alvast méér dan gelukt. Uiteindelijk behaalde Team De Hoefslag de 2de plaats in de sportieve battle, maar nog belangrijker: de 1ste plaats in de team spirit battle! Wat een resultaat! 

 

Overwinning Team De Hoefslag VLP Club Battle 2019

 

Een clubfeest als hoofdprijs
Hiermee hebben we een clubfeest gewonnen die gesponsord wordt door Cavalor. Cavalor voorziet eerst een korte uiteenzetting over gezonde voeding, conditie en verzorging van paarden. Maar ook een foodtruck zal op dit welverdiende clubfeest aanwezig zijn.

Kom ook op vrijdagavond 5 juli 2019
Alle klanten van De Hoefslag zijn welkom. Cavalor zorgt voor de eerste 50 maaltijden van de foodtruck (verschillende wraps). De Hoefslag trakteert alle extra maaltijden en deNBar zorgt voor live muziek. Dat én al onze supporters zorgen zeker voor een fantastisch clubfeest. Noteer alvast vrijdagavond 5 juli 2019 in de agenda, we starten om 19u00.

Inschrijven noodzakelijk
Om praktische redenen is inschrijven en ook op tijd komen noodzakelijk.

Schrijf hier in
 

VLP Club Battle Cavolor

 

 

Lees hier het volledige verslag over ons geweldige avontuur.

Bekijk de aftermovie: