Initiatieritjes en finale VLP Club Battle op Flanders Horse Expo

 

 
 

De grootste paardenbeurs op slechts 5 km van de manege
Flanders Horse Expo is de grootste paardenbeurs en het meest diverse paardenevenement van de Benelux. Flanders Horse Expo biedt de bezoeker de ideale mix van beurs, demonstraties, clinics en seminaries. De expohallen liggen op slechts 5 kilometer van de manege. De beurs gaat door van vrijdag 24 februari tot zondag 26 februari 2017.

Initiatie paardrijden in de Kids Corner
Op vrijdag krijgen de kinderen de kans om de paarden te verzorgen in de wedstrijdpiste van hal 3. Dit gebeurt in samenwerking met de Vlaamse Liga Paardensport. Op zaterdag en zondag voorzien wij 2 sessies initiatie paardrijden in de longeerring in hal 1.

Supporter mee in de finale van de VLP Club Battle!
Onze club is geselecteerd voor de finale van de VLP Club Battle. Daarbij vertegenwoordigen 2 jumping- en 2 dressuurruiters onze club en strijden zij samen voor het sportieve gedeelte van de VLP Club Battle.

Ook JIJ kan helpen om een mooie prijs winnen!
Wij vragen ook de hulp van al onze supporters om de mooie Team Spirit prijs te winnen. Aan de hand van een promofilmpje, een eigen mascotte en de vertegenwoordiging / algemene teamgeest tijdens de Club Battle valt de titel van VLP-club met de beste teamgeest te verdienen. De winnende club krijgt een heus clubfeest cadeau.

Kom massaal supporteren, zorg dat iedereen kan zien dat je van De Hoefslag bent, zorg voor de nodige stilte tijdens alle proeven en applaudiseer voor elke ruiter (ook van andere clubs). Maar maak bovenal veel plezier!

Op zondag 12/02 om 18 uur willen we met een zo groot mogelijke groep een "vikingchant" doen in de binnenpiste voor de opname van ons promofilmpje! Trommel al je vrienden, familie, kennissen op en kom meedoen hoe meer volk hoe impressionanter!

Overzicht activiteiten

Dag Uur Activiteit Locatie
Vrijdag 24/02 10u00 - 14u00  Omgang en verzorging
(ism VLP)
Wedstrijdpiste Hal 3
Zaterdag 25/02 09u00 - ... 
Timing nog niet bekend
Finale VLP Club Battle
(team van 2 jumping- en 2 dressuurruiters)
Wedstrijdpiste Hal 7
Zaterdag 25/02 13u15 - 14u15
15u30 - 16u30
Initiatieritjes Longeerring Hal 1
Zondag 26/02 10u00 - 11u00
13u00 - 14u00
Initiatieritjes Longeerring Hal 1