Start van het nieuwe schooljaar: iedere dag les, behalve op maandag

 

Paardrijden gedurende het hele jaar
Met de start van het nieuwe schooljaar liggen de kampen achter de rug en worden verschillende jeugd- en sportactiviteiten opnieuw hervat. In de manege is er gedurende het hele jaar een ruim aanbod aan paard- en ponylessen.

Inschrijven kan heel flexibel
Er is geen vaste startdatum voor de groepslessen. Men hoeft niet steeds op het zelfde moment te komen en men kan keer per keer inschrijven. Men kan dus gedurende het hele jaar beginnen met paardrijden. Inschrijven kan telefonisch op het nummer 09 220 11 29.

Paardrijden vanaf 9 jaar
De paardenlessen gaan iedere dag door, behalve op maandag. Vanaf 9 jaar kan men in deze groepslessen terecht. De lessen zijn niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen uiteraard deelnemen. In het algemeen zijn er op woensdagnamiddag en vrijdagavond iets meer kinderen.
Bekijk hier het volledige lessenrooster + extra info.

Ponyrijden van 4 tot 8 jaar
De ponylessen gaan iedere woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag door.
Bekijk hier het volledige lessenrooster + extra info.

Privéles is ook mogelijk
Een privéles kan zowel voor kinderen als volwassenen. Dit is mogelijk tijdens de weekdagen, 's avonds, maar ook in het weekend. Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 09 220 11 29.

Lidgeld aan goedkoper tarief vanaf september
Het lidmaatschap en de verzekering zijn geldig tot einde 2014. Aangezien het najaar dichterbij komt zijn er vanaf september goedkopere tarieven voor het lidmaatschap en verzekeringen.