Overname manege vanaf 1 april

 

Overname vanaf 1 april 2015
Vanaf woensdag 1 april wordt de manege uitgebaat door Frédéric en Virginie. Na meer dan 45 jaar dienst geeft oprichter en vader Philippe de teugels door aan zijn kinderen. Frédéric en Virginie vullen elkaar goed aan op verschillende vlakken en kunnen toch goed in team werken, een goede tweespan dus. Philippe is hierbij de ervaren menner maar Frédéric en Virginie zullen voortaan de kar trekken. Om het even in paardentermen uit te drukken...

Toekomst
De huidige tarieven blijven van toepassing. De komende weken worden de klanten met een stalling of paard gecontacteerd om hun huurovereenkomst om te zetten en eventuele extra gegevens te bezorgen. Ondertussen worden enkele zaken in de manege opgeknapt en hersteld. Zo is de herstelling van het dak lopende, worden de stallen en muren geverfd en voorzien we tegen de zomer een nieuwe paardenafsluiting tussen de Oude Spoorweg en de buitenpiste.

Achter de schermen worden nog enkele ideeën en plannen uitgewerkt. Maar de focus gaat nu eerst naar de naderende ponykampenpaardenkampen en geplande activiteiten zoals de oefendressuur op 25 april, de jumping HRVV op 10 mei en het examen ruiterbrevetten op 16 mei.

Nieuw rekeningnummer
De overname brengt ook een nieuw rekeningnummer met zich mee. Betalingen voor de geleverde diensten tot en met 31 maart dienen nog op het oude rekeningnummer te gebeuren. De betalingen voor kampen, pension, stalling en overige facturen vanaf woensdag 1 april dienen dan op het nieuwe rekeningnummer BE68 7350 3771 8234 te gebeuren.

Alle gegevens op een rijtje
Maatschappelijke naam: De Meersman F & V (bvba)
Handelsnaam: manege De Hoefslag
Adres: Klossestraat 64, 9052 Zwijnaarde
Ondernemingsnummer: BTW BE 0599.985.580 - RPR Gent
IBAN: BE68 7350 3771 8234 (nieuw rekeningnummer!)
BIC: KRED BE BB
Alle contactgegevens

 

Virginie, Frédéric en Philippe

Virginie De Meersman met Ginka

Frédéric De Meersman met Talisman

Philippe De Meersman met Julius