Midzomerwandeling te paard of met de huifkar

 Klaar voor vertrek!

Op vrijdagavond 28 juni trekken we opnieuw de natuur in voor de midzomerwandeling. We gaan richting de Schelde langs de mooie landschappen van De Pinte-Zevergem.

Om 19u vertrekken we in een groep te paard voor een wandeling van een kleine drie uur. Wie de tocht liever wil meevolgen met de huifkar is natuurlijk ook welkom. Onderweg is er een kleine pauze met een drankje voorzien voor de ruiters. De supporters op de huifkar hebben alle tijd om er eentje, of meerdere, te drinken aan kleine prijzen. De koetsier is BOB van dienst.

Eenmaal terug in de manege is er tijd om gezellig aan het kampvuur te zitten. Op de barbecue zorgen we opnieuw voor heerlijke braadworsten.Groepswandeling in de natuur

Meerijden te paard is mogelijk met een manegepaard, huurpaard of eigenaarspaard. De begeleide wandeling kost 3 lesuren aan de gebruikelijke tarieven (per uur of met een wit/rood abonnement). Het dragen van een tok is verplicht voor alle ruiters. De rit met de huifkar kost 10 euro per persoon. Inschrijven voor de wandeling of huifkar kan in de cafetaria of via info@dehoefslag.be.