Voordeeltarieven Cavalluna

 

Op zaterdag 26/03/2022 en zondag 27/03/2022 komt CAVALLUNA opnieuw naar België!

Jarenlang bracht CAVALLUNA duizenden toeschouwers in vervoering met de immer populaire paardenshows en onvergetelijke scènes. De gedwongen pauze als gevolg van de wereldwijde pandemie bracht de showmakers er nu toe de terugkeer van het geliefde format op een heel bijzondere manier te vieren: De shows "Companions of Light", "World of Fantasy" en "Legend of the Desert" betoverden jong en oud - een goede reden om enkele van de fenomenale acts weer tot leven te wekken en ze in het kader van een hoogwaardige show op gepaste wijze te vieren!

Met CAVALLUNA - "CELEBRATION!" krijgt het publiek de kans om de populairste scènes opnieuw te beleven en de mooiste optredens van de afgelopen jaren in een nieuwe compilatie te bewonderen.

Van magische vrijheidsdressuur en actievolle trick riding tot harmonieuze dressuur, luchtige komedie en adembenemende LED acts: CAVALLUNA viert zijn terugkeer naar de grote arena's van het land met de grootste hoogtepunten van de afgelopen jaren en nodigt u uit om te dromen!

Bestel nu je kaarten en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 10 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs. Leden van Paardensport Vlaanderen krijgen 7 euro korting per ticket. Bestellen kan via deze link.

Alle informatie over deze show kan je op de website van CAVALLUNA terugvinden.