Voordeeltarieven Jumping Mechelen Kids Day en Jumping Mechelen Feest

 

Op maandag 26 december 2022 organiseert Jumping Mechelen hun jaarlijkse Kids Day, maar 's avonds ook Jumping Mechelen Feest. Leden kunnen via onze club tickets kopen aan voordeeltarief.

 

Jumping Mechelen Kids Day
De JM Kids Day, maandag 26 december 2022 van 8.30u-18.00u, is zoals steeds gevuld met tal van attractieve en adembenemende shows en als kers op de taart staat een grandioos optreden van de mega populaire cast '#LikeMe' op het programma. #LikeMe is enorm populair en treedt zelfs een volledig uur lang op. Wees er dus snel bij want de kaarten zullen de deur uitvliegen.

Sessie 08u30-18u00

Alle info: klik hier.

Kostprijs: 15 euro ipv 21 euro per ticket voor leden van Paardensport Vlaanderen en hun familieleden.

Bestellen kan via een mailtje naar info@dehoefslag.be, ten laatste op 29/11/2022 met de vermelding van de sessie en het aantal tickets dat men wenst.

 

Jumping Mechelen Feest
​Vanaf 18.30u wordt de Christmas Arena omgetoverd tot een indoor ambiancefestival met drankstandjes én een gigantische dansvloer. 'Jumping Mechelen Feest' brengt een resem van Vlaamse hits door niemand minder dan Sam Gooris, Gunther Neefs, Belle Perez, Bart Kaëll, Gene Thomas én als top of the bill Willy Sommers.

Sessie 18u30

Alle info: klik hier.

Kostprijs: 15 euro ipv 21 euro per ticket voor leden van Paardensport Vlaanderen en hun familieleden.

Bestellen kan via een mailtje naar info@dehoefslag.be, ten laatste op 29/11/2022 met de vermelding van de sessie en het aantal tickets dat men wenst.