Zondag 27/10 gewijzigde verkeerssituaties omgeving manege!

 

Gewijzigde verkeerssituaties wegens marathon van Gent
Op zondag 27 oktober 2019 gaat de marathon van Gent door. Het parcours loopt langs het domein van De Hoefslag. Hierdoor zijn er in de buurt verschillende gewijzigde verkeerssituaties. Dit kan een impact hebben op uw reisroute en/of timing van en naar de manege.

Klossestraat eenrichtingsbaan van Kortrijksesteenweg naar N60
De toegangsweg van de manege (Klossestraat) wordt die dag een eenrichtingsbaan van de Kortrijksesteenweg naar de N60.

Eventueel vertragingen
Wie in de voormiddag naar de manege rijdt dient bovendien tussen 09u30 en 10u40 met vertraagd verkeer rekening te houden (wegens doorgang lopers). Vertrek in dat geval dus best wat vroeger.
Wie rond de middag de manege verlaat dient tussen 10u30 en 13u00 eveneens met vertraagd verkeer rekening te houden (wegens doorgang lopers). 
In het algemeen is het aangeraden om op ieder tijdstip van de dag wat vroeger te vertrekken. 

Manege bereikbaar met eventuele omleiding
Afhankelijk van uw gebruikelijke route dient u dus volgende omleiding te volgen:

  • Wie normaal gezien langs de Kortrijksesteenweg komt kan de gebruikelijke route volgen.
  • Wie normaal gezien langs de N60 komt dient om te rijden langs de rotonde “Sterre” te Gent, richting Sint-Martens-Latem. Zo komt u op de Kortrijksesteenweg terecht en kan u aan de rotonde “De Drie Sleutels” richting De Pinte rijden. Hierna neemt u de tweede straat links richting “Zwijnaarde”. U komt dan in de tijdelijke eenrichtingsstraat terecht. Rij door tot 100 meter over de brug, aan de linkerkant is De Hoefslag.
  • Wie normaal gezien vanuit centrum De Pinte via de binnenbaantjes komt zit ingesloten door het parcours. Men kan De Pinte verlaten via de tunnel onder de spoorweg (Langevelddreef) en zo naar de Kortrijksesteenweg rijden. Daar gaat u eerst richting Gent en kan u aan de rotonde “De Drie Sleutels” richting De Pinte rijden. Hierna neemt u de tweede straat links richting “Zwijnaarde”. U komt dan in de tijdelijke eenrichtingsstraat terecht. Rij door tot 100 meter over de brug, aan de linkerkant is De Hoefslag.

Gewijzigde verkeerssituatie De Hoefslag - marathon van Gent 27/10/19

Ook ruiterpaden afgesloten
Het traject van de marathon passeert ook verschillende gebieden in het Parkbos. Daarom zijn de ruiterpaden niet toegankelijk.