Goede start van het zomerseizoen 2016

 

De Hoefslag heeft de start van het wedstrijdseizoen goed ingezet! Afgelopen weekend (9 en 10 april 2016) trokken onze ruiters massaal op wedstrijd. Zowel eventing als jumping kwamen aan bod. 

Eventing te Gavere
Tijdens de OCC Gavere reden Melissa Lippevelde, Mireille Delvoye, Bruna Moro en Chloë Sterckx hun eerste cross van het jaar. Alain De Meersman behaalde een mooie 8e plaats op CNC Gavere, net voor Bruna Moro, die op de 9e plaats kwam te staan.

Jumping te Aalter en Destelbergen
Op de HROV jumping te Aalter behaalde Freya De Paepe zaterdag een derde plaats in 80 cm. Haar zus Emma deed hetzelfde in parcours 90 cm.

Op zondag trokken we naar de HRVV jumping van Llyda Stables.
Bernard Meerlaen reed naar een 5e plaats in de proef 70 cm. Ook Sarah Wullaert, Julie Vermeire en Kara Van Oost reden een foutloos rondje. In de proef 80 cm behaalde Mickael Delembre een 5e plaats, net voor Indra Van Durme die zich als 6e klasseerde. Sophie Polet werd 3e in 90 cm en Lucie Mécène volgde met een 8e plaats.

Helaas hoort vallen (van balk of ruiter) er ook nog bij. Dus leren met vallen en opstaan voor Loïse Deraeve in 80 cm. In de 90 cm en 95 cm maakten Sharina Vanderstraeten en Iven Germonpré een paar schoonheidsfoutjes.

Vol goede moed kijken we verder uit naar het wedstrijdseizoen.

Start zomerseizoen 2016 ruiters De Hoefslag

Datum wedstrijd: 
zaterdag 09 april 2016 tot en met zondag 10 april 2016