Stalling

Stalling met onderhoud en gebruik pistes
Bij de stalling staan wij in voor het voederen van uw paard, het uitmesten van de stal en het geven van stro en hooi. Het voederen gebeurt steeds 's ochtends en in de late namiddag. Er is keuze uit een kwalitatieve basismengeling of fibermix van Lannoo. De paarden krijgen iedere dag vers stro en hooi. Er is mogelijkheid tot weidegang en stapmolen, dat kan iedere dag, dus ook tijdens weekends en feestdagen. Uw paard wordt dagelijks regelmatig gecontroleerd dankzij de verschillende tijdstippen van voederen, weidegang, stro en hooi geven. Alle paarden worden ook iedere avond nog eens gecontroleerd na sluitingstijd.

Buitenpiste 45m x 80m

Vrije keuze van veearts en hoefsmid
U bent steeds vrij om uw eigen veearts of hoefsmid te laten komen. Uiteraard kunnen wij zelf ook enkele personen voorstellen. In ieder geval noteren wij welke veearts en hoefsmid uw voorkeur geniet. Zo weten wij wie we kunnen contacteren in dringende gevallen indien u zelf niet bereikbaar bent.

Grasweidegang

Op maandelijkse basis of kortere periodes
De stalling en betaling gebeurt op maandelijkse basis. Hiervoor maken wij een eenvoudige schriftelijke overeenkomst van onbepaalde duur. De huur opzeggen kan ook per maand. Ook voor kortere periodes kan u bij ons terecht op afspraak.

Binnenpiste 20m x 60m

Verschillende activiteiten
Gedurende het hele jaar worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor onze klanten. Dit voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Zo zijn er de oefenjumpings, oefendressuur, kampen voor kinderen of zelfs "mama-kamp". Wees welkom op de gezelschapsspelletjesavond, camping De Hoefslag, de algemene quiz, karaoke, halloweentocht, cocktail-, tapas- en kaas en wijnavond. Ook een examen ruiterbrevetten of infoavonden (thema 'ziekte bij het paard', 'thermografie', 'correct gebruik van de rug', ....) en nog andere activiteiten vullen de kalender aan. Verder organiseren we regelmatig transport naar trainingslocaties en/of wedstrijden met wedstrijdbegeleiding in verschillende disciplines.

Huifkartocht en groepswandeling met als afsluiter kampvuur en bbq

Rijden is altijd mogelijk
De manege is het hele jaar door open met uitzondering van kerstdag en nieuwjaarsdag. U kan dus op ieder moment langs komen dankzij onze ruime openingsuren. Hoewel wij soms een drukke kalender hebben is er altijd een binnenpiste vrij. Uiteraard worden er ook activiteiten georganiseerd voor onze klanten (oefendressuur, oefenjumpings, wandelingen, ...).

Binnenpiste 20m x 60m

Mooie wandelingen in het Gentse Parkbos
Met de manege als centraal gelegen punt langs de hoofdas van het Gentse Parkbos zijn er verschillende mooie wandelingen mogelijk.

Veel wandelmogelijkheden op ruiterpaden in het Gentse Parkbos

Voordeeltarief en lessen voor eigenaars
Personen met een eigen paard krijgen een voordeeltarief voor onze gewone groepslessen en privélessen. Daarnaast zijn er specifieke lessen die enkel voor personen met een eigen paard zijn.

Inspectie van de grasweides door onze muizenvangerDressuurring 20m x 40m op de buitenpiste 45m x 80mUitstapje naar de zee tijdens 'mamakamp'Onze clubdag met behendigheidswedstrijd, shows en een horseballdemoWedstrijdbegeleiding voor jong en oud, beginnende of ervaren ruiterTeam De Hoefslag tijdens de VLP Club Battle 2018Happy horseKwalitatief tarwestroHet kwalitatieve krachtvoer van Lannoo-Martens wordt in de silo opgeslagen