Stalling

Stalling met onderhoud en gebruik pistes
Bij de stalling staan wij in voor het voederen van uw paard, het uitmesten van de stal en het geven van stro en hooi. Het voederen gebeurt steeds 's ochtends en in de late namiddag. De paarden krijgen iedere dag vers stro en hooi. De stal wordt wekelijks volledig uitgemest. Er is mogelijkheid tot weidegang en stapmolen. Uw paard wordt dagelijks regelmatig gecontroleerd dankzij de verschillende tijdstippen van voederen, weidegang, stro en hooi geven. Alle paarden worden ook iedere avond nog eens gecontroleerd na sluitingstijd.

Vrije keuze van veearts en hoefsmid
U bent steeds vrij om uw eigen veearts of hoefsmid te laten komen. Uiteraard kunnen wij zelf ook enkele personen voorstellen. In ieder geval noteren wij welke veearts en hoefsmid uw voorkeur geniet. Zo weten wij wie we kunnen contacteren in dringende gevallen indien u zelf niet bereikbaar bent.

Op maandelijkse basis of kortere periodes
De stalling en betaling gebeurt op maandelijkse basis. Hiervoor maken wij een eenvoudige schriftelijke overeenkomst van onbepaalde duur. De huur opzeggen kan ook per maand. Ook voor kortere periodes kan u bij ons terecht op afspraak.

Rijden is altijd mogelijk
De manege is het hele jaar door open met uitzondering van kerstdag en nieuwjaarsdag. U kan dus op ieder moment langs komen dankzij onze ruime openingsuren. Hoewel wij soms een drukke kalender hebben is er altijd een binnenpiste vrij. Uiteraard worden er ook activiteiten georganiseerd voor onze klanten (oefendressuur, oefenjumpings, wandelingen, ...).

Mooie wandelingen in het Gentse Parkbos
Met de manege als centraal gelegen punt langs de hoofdas van het Gentse Parkbos zijn er verschillende mooie wandelingen mogelijk.

Voordeeltarief en lessen voor eigenaars
Personen met een eigen paard krijgen een voordeeltarief voor onze gewone groepslessen en privélessen. Daarnaast zijn er specifieke lessen die enkel voor personen met een eigen paard zijn.