Links

 

Op deze pagina kan u enkele nuttige links naar andere websites terug vinden.

 

De Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie vzw (KBRSF) is de overkoepelende organisatie voor Vlaanderen en Wallonië. Via de KBRSF kan een Paardensport Vlaanderen-lid zijn persoonlijke gegevens beheren, kan men een immatriculatienummer voor een paard aanvragen en kan men inschrijven voor officiële wedstrijden.

www.equibel.be

Paardensport Vlaanderen vzw

 

Paardensport Vlaanderen vzw is de grootste door Sport Vlaanderen erkende hippische federatie van Vlaanderen. De Hoefslag is als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen.

paardensport.vlaanderen

De Hippische Regionale van Oost-Vlaanderen vzw (HROV) is een van de 5 provinciale groeperingen die onder de KBRSF en VLP vallen. HROV organiseert tijdens het zomerseizoen officiële jumping- en dressuurwedstrijden op provinciaal niveau.

www.hrov.be

 

 

De Hippische Rijvereniging van Vlaanderen vzw (HRVV) is de sub-provinciale groepering die onder de KBRSF en VLP valt. HRVV organiseert tijdens het officiële zomerseizoen jumpingwedstrijden op sub-provinciaal niveau. De Hoefslag organiseert ieder jaar in mei een jumping via deze vereniging.

www.hrvv.be

 

Paardenpunt Vlaanderen is de officiële koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector. U kan bij hen terecht voor hulp bij al uw vragen, info rond alle aspecten van paardenhouderij en de verplichte registratie en identificatie van uw paard.

paarden.vlaanderen

 

Aleashop is een winkel van ruitersportartikelen te Destelbergen en heeft ook een leuke webshop. Leden van De Hoefslag krijgen er 7% korting op hun aankopen, zowel in de winkel als op de webshop. Leden kunnen hiervoor hun De Hoefslag sleutelhanger in de winkel tonen, of een mailtje sturen naar Aleashop zodat de Aleashop account de korting online automatisch verrekent.

www.aleashop.be

 

Op onze eigen Facebookpagina "De Hoefslag Zwijnaarde" kan u leuke sfeerfoto's en updates bekijken.

Facebook De Hoefslag

Lannoo is een producent van kwalitatief paardenvoeder en heeft ook een paardenspeciaalzaak in Hansbeke. Lannoo is leverancier van het krachtvoer dat onze paarden twee maal per dag krijgen.

www.lannoo-martens.be