Ponylessen

Initiatieles voor de allerkleinsten
Deze initiatielessen ponyrijden zijn voor kinderen van 4 tem 8 jaar. Op woensdag, zaterdag en zondag kan men op verschillende tijdstippen een ponyles volgen. Oudere kinderen of volwassenen kunnen terecht in de paardrijles.

NIEUW: Vanaf 17 april organiseren we steeds op woensdag een ponynamiddag (= een "mini ponykamp") vol pony- en leerplezier. Dit is voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Leren pony's begeleiden, klaarmaken, knuffelen en borstelen. Spelletjes met de pony's, ponyrijden, voederen en verzorgen. Dit gaat steeds door van 14u30 tot 17u30, dus 3 uren voor slechts 2 beurten.

Op zaterdag- en zondagnamiddag gaan de klassieke ponylessen (1 uur) ook nog door. Daar ligt de focus op het ponyrijden zelf.

In alle weersomstandigheden
De lessen gaan door in de buitenpiste bij mooi weer. Bij regenweer of koude temperaturen gaan deze door in de binnenpiste.

Flexibel inschrijven
Er is geen vaste startdatum voor de groepslessen. Men hoeft niet steeds op het zelfde moment te komen en men kan keer per keer inschrijven via onze klantenzone. Met uw persoonlijke acccount kan u de gegevens en inschrijvingen van uzelf en/of uw gezinsleden eenvoudig beheren. Annuleren kan kosteloos tot 24u voor de les.

Basisoutfit
Om te starten volstaat een spannende broek, rubberen laarzen en een fietshelm. Uw kind kan ook een ruiterhelm van de manege gebruiken.

Betaal per keer of met een abonnement

Groepsles 17,50 euro
Abonnement (5 groepslessen) 77,50 euro (= 15,50 euro per beurt)

Enkel leden kunnen een abonnement voor de ponylessen verkrijgen. Het lidmaatschap en eventuele verzekering bieden ook andere voordelen. Meer info over het lidmaatschap en verzekeringen.

Op het moment dat u het beste past

Ponynamiddag (= "mini ponykamp": naast het ponyrijden ook randactiviteiten zoals leren pony's begeleiden, klaarmaken, knuffelen en borstelen, spelletjes met de pony's, voederen en verzorgen.): duurtijd 3 uren voor 2 beurten:

Woensdag (*)  14u30 - 17u30

Ponyles (= focus op ponyrijden): duurtijd 1 uur voor 1 beurt:

Zaterdag 14u 15u 16u
Zondag 14u 15u 16u

(*) In de maanden juli en augustus is er geen groepsles op woensdagnamiddag, wel op zaterdag- en zondagnamiddag.