Ponylessen

Initiatieles voor de allerkleinsten
Deze initiatielessen ponyrijden zijn voor kinderen van 4 tem 8 jaar. Op woensdag, zaterdag en zondag kan men op verschillende tijdstippen een ponyles volgen. Oudere kinderen of volwassenen kunnen terecht in de paardrijles.

In alle weersomstandigheden
De lessen gaan door in de buitenpiste bij mooi weer. Bij regenweer of koude temperaturen gaan deze door in de binnenpiste.

Flexibel inschrijven
Er is geen vaste startdatum voor de groepslessen. Men hoeft niet steeds op het zelfde moment te komen en men kan keer per keer inschrijven via onze klantenzone. Met uw persoonlijke acccount kan u de gegevens en inschrijvingen van uzelf en/of uw gezinsleden eenvoudig beheren. Annuleren kan kosteloos tot 24u voor de les.

Basisoutfit
Om te starten volstaat een spannende broek, rubberen laarzen en een fietshelm. Uw kind kan ook een ruiterhelm van de manege gebruiken. Maar van een eigen fietshelm bent u natuurlijk zeker dat uw kind élke les een helm heeft die perfect past.

Betaal per keer of met een abonnement

Groepsles 15 euro
Abonnement (5 groepslessen) 62,50 euro

Het is niet verplicht om lid te zijn om een abonnement voor de ponylessen te verkrijgen. Het lidmaatschap en eventuele verzekering bieden wel andere voordelen. Meer info over het lidmaatschap en verzekeringen.

Op het moment dat u het beste past

Woensdag 14u 15u 16u
Zaterdag 14u 15u 16u
Zondag 14u 15u 16u