Cafetaria

Onthaal tijdens de groepslessendeN Bar
Onze cafetaria is tijdens alle groepslessen open. U kan er zich aanmelden voor de les, een volgende les reserveren of het lidmaatschap en de verzekering regelen.

Verschillende dranken en snacks
U kan er verschillende koude en warme dranken verkrijgen. Samen met een kleine snack of maaltijd kan u het paardrijden combineren met een gezellige babbel nadien.

Terras bij mooi weer
Bij mooi weer kan u ook op het terras plaats nemen. Vanop het terras kan u naar de buitenpiste, enkele weides en bossen kijken. Op amper 5 km van het centrum van Gent kan u hier nog even in de natuur ontspannen.

Openingsuren zomervakantie

  Open vanaf Tot (*)
Maandag  /  /
Dinsdag 17u00 23u00
Woensdag 16u00 23u00
Donderdag  /  /
Vrijdag 13u00 23u00
Zaterdag 12u00 20u00
Zondag 11u00 20u00

(*) Afhankelijk van de drukte en de activiteiten blijft de cafetaria langer open.

In de maanden juli en augustus is er geen groepsles op donderdag en is deNBar dus ook gesloten. Vanaf september ook terug open op donderdag.

Zichtbaar vanaf de fietsostrade F7 Gent-Kortrijk
Wie vanuit Gent over de twee fietsbruggen rijdt komt al snel De Hoefslag tegen. De stalgebouwen van de manege zijn enkel toegankelijk voor de gestalde klanten van De Hoefslag. Maar dorstige fietsers en voetgangers kunnen tijdens bovenstaande openingsuren in onze bar terecht. DeNBar is enkel toegankelijk via de Klossestraat. Het ruiterpad richting de manege is enkel toegankelijk voor paarden.

deNBar is vanaf de fietsostrade enkel toegankelijk via de Klossestraat deNBar is vanaf de fietsostrade enkel toegankelijk via de Klossestraat

 

deN Bar deN Bar
deN Bar deN Bar