Lidmaatschap en verzekeringen

Voordelen als lid
Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen (of individueel rijden) met een 10 beurtenkaart aan voordeeltarief. Al onze andere activiteiten zijn goedkoper voor leden (kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ...). Ook de clubkledij (t-shirts, truien en jasjes) en de clubzadeldekens zijn goedkoper. Verder zijn er voordelige ticketacties voor evenementen zoals Flanders Horse Expo en Jumping Mechelen.

Met basisverzekering voor clubactiviteiten
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 47 euro (= 30 euro lidmaatschap + 17 euro verzekering). Vanaf 1 september is dat nog 27 euro (= 17 euro lidmaatschap + 10 euro verzekering). Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen, kampen en begeleide wandelingen). 

Uitbreiding verzekering voor individuele activiteiten
Er is een uitbreiding van 15 euro op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, paard alleen verzorgen, paard alleen op de weide zetten, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

Tarieven per kalenderjaar
Het lidmaatschap en verzekering 2018 is nog geldig tot 31 december 2018. Vanaf 1 september zijn er goedkopere tarieven omdat het jaar dan op z'n einde loopt.

    Vanaf 01/09
Lidmaatschap 30 euro per persoon 17 euro per persoon
Basisverzekering 17 euro per persoon 10 euro per persoon
Uitbreiding verzekering 15 euro per persoon 15 euro per persoon

 

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig. U kan dit meteen regelen via het aanvraagformulier in onze klantenzone. Daarvoor dient u een account aan te maken, maar die komt later nog van pas bij het inschrijven voor kampen of lessen!

Lidmaatschap en verzekering digitaal aanvragen

Ieder lid die ook verzekerd is krijgt zijn/haar lidkaart én een gratis proefnummer van het paardentijdschrift Hippo Revue naar huis toegestuurd.

Vlaamse Liga PaardensportVlaamse Liga Paardensport
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via de Vlaamse Liga Paardensport, de polis kan u vinden op www.vlp.be . Er zijn ook andere uitbreidingen op de verzekering mogelijk. Deze verzekering is geldig in alle VLP-aangesloten clubs!