Lidmaatschap en verzekeringen

Voordelen als lid
Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen (of individueel rijden) met een 10 beurtenkaart aan 110 euro. Dat komt neer op 11 euro in de plaats van 12,50 euro per uur. Al onze andere activiteiten zijn goedkoper voor leden (kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ...). Ook de clubkledij (t-shirts, truien en jasjes) en de clubzadeldekens zijn goedkoper.

Het lidmaatschap is goedkoper voor personen die een competitieve licentie bij de VLP nemen. Dit zijn de leden die geen gebruik maken van abonnementen voor de groepslessen.

  Standaard Vanaf 1 september
Lidmaatschap 30 euro per persoon 17 euro per persoon
Lidmaatschap voor competitieve licentie VLP 10 euro per persoon 10 euro per persoon
Familielidkaart 75 euro (vanaf 3 personen) 40 euro (vanaf 3 personen)

Het lidmaatschap is geldig per kalenderjaar, dus tot einde 2017.

Verzekering is mogelijk
Van zodra u zich lid gemaakt heeft bestaat de mogelijkheid om een verzekering te nemen. Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen en begeleide wandelingen). Er is een uitbreiding op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, paard alleen verzorgen, paard alleen op de weide zetten, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

  Standaard Vanaf 1 september
Basisverzekering 17 euro per persoon 10 euro per persoon
Uitbreiding verzekering 15 euro per persoon 15 euro per persoon

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig: u hoeft slechts 1 klein formulier met uw persoonlijke gegevens in te vullen in onze cafetaria. Ieder lid die ook verzekerd is krijgt zijn/haar lidkaart én een gratis proefnummer van het paardentijdschrift Hippo Revue naar huis toegestuurd.

Vlaamse Liga PaardensportVlaamse Liga Paardensport
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via de Vlaamse Liga Paardensport, de polis kan u vinden op www.vlp.be . Er zijn ook andere uitbreidingen op de verzekering mogelijk. Deze verzekering is geldig in alle VLP-aangesloten clubs!