Lidmaatschap en verzekeringen

Voordelen als lid
Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen (of individueel rijden) met een 10 beurtenkaart aan voordeeltarief (10,50% korting). Al onze andere activiteiten zijn goedkoper voor leden (kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ...). Ook de clubkledij (t-shirts, truien en jasjes) en de clubzadeldekens zijn goedkoper. In ruitersportzaak Aleashop krijgt u als lid ook 7% korting op uw aankopen (lees hier hoe u de korting kan verkrijgen). Voor de paardenmagazines CAP en Hippo Revue is er respectievelijk 30% en 33% korting (indien men ook de verzekering via Paardensport Vlaanderen heeft). Verder zijn er voordelige ticketacties voor evenementen zoals Flanders Horse Expo, Jumping Mechelen en diverse paardenshows zoals Apassionata, Cavalia en Cavalluna. Wie graag een paardengerelateerde opleiding doet aan Syntra West kan ook daar van een korting genieten.

Met basisverzekering voor clubactiviteiten
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 71 euro (= 51 euro lidmaatschap + 20 euro verzekering). Vanaf 1 september is dat nog 41 euro (= 29 euro lidmaatschap + 12 euro verzekering). Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen, kampen en begeleide wandelingen). 

Uitbreiding verzekering voor individuele activiteiten
Er is een uitbreiding van 16 euro op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, paard alleen verzorgen, paard alleen op de weide zetten, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

Tarieven per kalenderjaar
Het lidmaatschap en verzekering is steeds geldig per kalenderjaar. Vanaf 1 september zijn er goedkopere tarieven omdat het jaar dan op z'n einde loopt.

  Vanaf 01/01 Vanaf 01/09
Lidmaatschap De Hoefslag 51 euro per persoon 29 euro per persoon
Basisverzekering
Paardensport Vlaanderen
20 euro per persoon 12 euro per persoon
Uitbreiding verzekering
Paardensport Vlaanderen
16 euro per persoon 16 euro per persoon

 

Overgangsperiode voor huidige leden
Het lidmaatschap 2023 is nog geldig tot 31 december 2023. De verzekering 2023 is nog geldig tot 31 januari 2024. Op die manier hebben de huidige leden voldoende tijd om hun lidmaatschap en verzekering 2024 in orde te brengen. Wie in 2024 al gebruik wenst te maken van de voordeeltarieven dient wel al in orde te zijn met het lidmaatschap 2024.

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig. U kan dit meteen regelen en online betalen via het aanvraagformulier in onze klantenzone. Daarvoor dient u een account aan te maken, maar die komt later nog van pas bij het inschrijven voor kampen of lessen!

Lidmaatschap en verzekering digitaal aanvragen

 

Paardensport VlaanderenPaardensport Vlaanderen
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via Paardensport Vlaanderen, de polis kan u vinden op paardensport.vlaanderen. Er zijn ook andere uitbreidingen op de verzekering mogelijk. Deze verzekering is geldig in alle aangesloten Paardensport Vlaanderen clubs!