Lidmaatschap en verzekeringen

Voordelen als lid
Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen (of individueel rijden) met een 10 beurtenkaart aan voordeeltarief (paard 11,75% korting, pony 12,12% korting). Al onze andere activiteiten zijn goedkoper voor leden (kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ...). Ook de clubkledij (t-shirts, truien en jasjes) en de clubzadeldekens zijn goedkoper. In ruitersportzaak Aleashop krijgt u als lid ook 7% korting op uw aankopen. Voor de paardenmagazines CAP en Hippo Revue is er respectievelijk 30% en 33% korting (indien men ook de verzekering via Paardensport Vlaanderen heeft). Verder zijn er voordelige ticketacties voor evenementen zoals Flanders Horse Expo, Jumping Mechelen en diverse paardenshows zoals Apassionata, Cavalia en Cavalluna. Wie graag een paardengerelateerde opleiding doet aan Syntra West kan ook daar van een korting genieten.

Met basisverzekering voor clubactiviteiten
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 58 euro (= 40 euro lidmaatschap + 18 euro verzekering). Vanaf 1 september is dat nog 35 euro (= 25 euro lidmaatschap + 10 euro verzekering). Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen, kampen en begeleide wandelingen). 

Uitbreiding verzekering voor individuele activiteiten
Er is een uitbreiding van 15 euro op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, paard alleen verzorgen, paard alleen op de weide zetten, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

Tarieven per kalenderjaar
Het lidmaatschap en verzekering is steeds geldig per kalenderjaar. Vanaf 1 september zijn er goedkopere tarieven omdat het jaar dan op z'n einde loopt.

  Vanaf 01/01 Vanaf 01/09
Lidmaatschap 40 euro per persoon 25 euro per persoon
Basisverzekering 18 euro per persoon 10 euro per persoon
Uitbreiding verzekering 15 euro per persoon 15 euro per persoon

 

Overgangsperiode voor huidige leden
Het lidmaatschap 2021 is nog geldig tot 31 december 2021. De verzekering 2021 is nog geldig tot 31 januari 2022. Op die manier hebben de huidige leden voldoende tijd om hun lidmaatschap en verzekering 2022 in orde te brengen. Wie in 2022 al gebruik wenst te maken van de voordeeltarieven dient wel al in orde te zijn met het lidmaatschap 2022.

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig. U kan dit meteen regelen en online betalen via het aanvraagformulier in onze klantenzone. Daarvoor dient u een account aan te maken, maar die komt later nog van pas bij het inschrijven voor kampen of lessen!

Lidmaatschap en verzekering digitaal aanvragen

 

Paardensport VlaanderenPaardensport Vlaanderen
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via Paardensport Vlaanderen, de polis kan u vinden op paardensport.vlaanderen. Er zijn ook andere uitbreidingen op de verzekering mogelijk. Deze verzekering is geldig in alle aangesloten Paardensport Vlaanderen clubs!