Zilver en twee maal brons

 

Dit weekend stond HRVV in Aalter op het programma. Alice Devriese reed in de proef 70 cm foutloos en kwam dicht bij de ideale tijd. Ze behaalde met Taz een bronzen medaille. Indra Van Durme en Kenny Coysman kwamen met 4 strafpunten op de 14e en 15e plaats te staan. Bernard Meerlaen kwam met hetzelfde aantal punten op de 23e plek terecht. Ivy Gevaert nam Ilona mee voor de eerste keer op verplaatsing en eindigde op de 28e plaats. 

In de proef 80 cm sprongen zowel Mireille Delvoye als Alice Devriese en balk af in de barrage. Zij werden 17e en 18e. Bruna Moro nam een balk mee in de basisomloop en belandde op de 26e plek. Melissa Lippevelde maakte een stuurfout en kwam zo met 7 strafpunten op de 28e plek terecht. Indra Van Durme maakte met Blackstar een paar foutjes in de basisomloop.

Melissa verzamelde met Silence 4 strafpunten in de basis en werd 27e in 90 cm. Bruna Moro nam met Tornado even veel punten mee naar huis, en werd 35e. Met Jitte had Bruna 8 strafpunten op het einde. 

In de proef 1m reed Dominique Polet een snelle tijd met Famus en zo nam ze de tweede plaats in beslag. Met Liesje had ze 4 strafpunten in het basisparcours en eindigde ze 28e.

In 1m10 nam Virginie de bronzen plaats in met Ginka. Met Iwana sprong ze een balk af in de basisomloop en eindigde 12e.

 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 12 juni 2016