Einde van de examens, iedereen mee op wedstrijd!

Samen op stap met de ruiters van De Hoefslag!

 

Dit weekend werd HROV Vosselare onze bestemming. De Hoefslag was goed vertegenwoordigd. Op zaterdag 25/06 reed Dominique Polet mee in de proef 1m. Zij sprong met Liesje 1 balk af in de basisomloop en werd 17e.

 

Clear round
Wedstrijdbegeleiding De HoefslagOp zondag was de delegatie van De Hoefslag een pak groter: de examens zijn gedaan, dus heel wat van onze jongere ruiters vertrokken mee op wedstrijd. Van de 15 combinaties in de 70 cm, reden er 10 mee van De Hoefslag. Barema was Clear Round; geen klassement, focus op foutloos rijden. Bernard Meerlaen, Anna Balduck en Lamia Cotman reden een foutloos rondje. Kara Van Oost, Line Vermeulen en Chloë Sterckx eindigden met 4 strafpunten, Kenny Coysman had er 8. Ivy Gevaert, Elisa De Bie en Ellen Collins maakten nog een paar stuurfouten.

Loïse Deraeve behaalde met Cosmo een eerste plaats in de 80cm

 

Goud en zilver
In de proef 80 cm ging de eerste plaats naar Loïse Deraeve met Cosmo. Mickaël De Lembre werd tweede. Bruna Moro, Anna Balduck en Jeanne Mataigne bleven ook foutloos en werden 4e, 5e en 6e. Chloë Sterckx, Mireille Delvoye en Kenny Coysman kwamen met 4 strafpunten op de 11e, 12e en 13e plaats terecht. Kara Van Oost en Arthur Burssens maakten nog wat leerfouten.

 

 

Pech, pech, pech op dezelfde hindernisTijd voor een foto tijdens de verkenning
In 90 cm bleef Bruna Moro dubbel foutloos met Jitte en werd 20e. Virginie De Meersman sprong met Cassandra Z  een balk af in de barrage en eindigde op de 24e plaats. Lucie Mécène, Jeanne Mataigne, Virginie De Meersman en Mickaël Delembre sprongen alle vier dezelfde balk af:  de laatste balk van de basisomloop.  Zo  eindigden ze respectievelijk op de 28e, 29e, 31e en 33e positie. Mireille Delvoye verzamelde met La Quinta 7 strafpunten en Bruna Moro met Tornado 8 punten. Delphine Gosselin maakte enkele leerfoutjes en Arthur Burssens kwam helaas voor de tweede maal ten val.

 

Ook in de 100 cm en 110 cm waren we present
Lucie Mécène was met Valdaï de snelste Hoefslagruiter in 1m. Zij bemachtigde de 9e positie. Virginie De Meersman werd 14e met Iwana en Eros Van Speybroeck kwam op de 19e plaats terecht.

In 1m10 klasseerde Virginie De Meersman zich met Ginka op de 7e positie en met Iwana op de 11e positie. Eros Van Speybroeck volgde met een 13e plaats. 

 

Samen klaar voor het inrijden

 

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 25 juni 2016 tot en met zondag 26 juni 2016