HROV Vosselare

 

In het weekend van 16 en 17 juli trokken we naar de HROV-wedstrijd te Vosselare.

Op zaterdag 16 juli reed Sophie Polet Liesje naar een derde plaats in de proef 90 cm. Mireille Delvoye sprong 1 balk af in de barrage en eindigde op de 14e positie. Sophie reed ook voor de eerste keer sinds een jaar tijd nog eens wedstrijd met Flicka. Na een jaar verzorging en revalidatie na een blessure kwamen zij op nieuw aan de start. Ze eindigden op de 20e plaats met 1 balk in de basisomloop. 

Op zondag waren 5 van de 6 starters in de proef 70 cm ruiters van De Hoefslag. Barema was Clear Round. Sarah Wullaert en Chloë Sterckx reden beiden  foutloos en kwamen op de eerste plaats terecht. Elisa De Bie had 4 strafpunten en werd 4e. Ellen Collins leert met vallen en opstaan en Lamia Cotman maakte hier en daar nog een paar stuurfouten. 

In de proef 80 cm reed Sharina Vanderstraeten foutloos rond en eindigde als 7e. Sarah Wullaert en Chloë Sterckx volgden met 4 strafpunten op de 8e en 9e plaats. Delphine Gosselin eindigde 11e. 

 

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 16 juli 2016 tot en met zondag 17 juli 2016