CAP Magazine: technologie in De Hoefslag

 

CAP MagazineCAP Magazine juni 2016: technologie in De Hoefslag
Met hoogstaande artikelen, betrouwbare en informatieve berichtgeving en eersteklas fotografie brengt CAP Magazine het leven met paarden in beeld.

Technologiespecial juni 2016
Bij de editie in juni 2016 had dit maandelijkse tijdschrift speciale aandacht voor allerlei vormen van technologie in de paardenhouderij. Ook in De Hoefslag integreren we technologie in onze dagelijkse werking.

Vereenvoudigde administratie
Aan de hand van een eigen ontwikkelde webapplicatie werken we efficiënter en is er minder kans op fouten. Met onze eigen software verwerken we de inschrijvingen voor onze kampen. Verder zijn alle klanten, paarden, dierenartsen en hoefsmeden aan elkaar gelinkt. De bijhorende administratie betreffende huurovereenkomsten, stallingen, paardenpaspoorten, weideplanning, vaccinaties, ontwormingen en hoefverzorging verloopt hierdoor vlotter. Hierop wordt de facturatie en de registratie van betalingen afgestemd.

Een programma kan het stalwerk met paarden niet vervangen, maar in ons geval wel vereenvoudigen. De tijd die we uitsparen wordt nuttiger gebruikt in de manege zelf.

Klik hieronder om het artikel te lezen...

 

CAP Magazine juni 2016: technologie in De Hoefslag