Vertegenwoordigd in elke reeks!

 

Jumping HRVV Destelbergen
Op zondag 16/04 reed in elke reeks van de HRVV wedstrijd te Llyda Stables 1 van onze ruiters mee. 

Startten in de proef 70 cm: Ellen Collins met Selena. Voor deze combinatie was het alvast een geslaagd parcours met 1 balkje. Het was de eerste keer dat Ellen na lang trainen een volledig parcours kon rondrijden met Selena. Ook in de 80 cm reed deze combinatie door de finish met 9 strafpunten. Bernard Meerlaen klasseerde zich met Goldwing op de 8e plaats zetten uit 60 starters! Dit door een snelle barrage. In de proef 90 cm sprongen Bernard en Goldwing jammer genoeg een balk af in het basisparcours.

5 cm hoger, reden Mickael Delembre en Guus naar een 10e plaats. Sharina Vanderstraeten verzamelde 8 strafpunten met Winnie in de basisomloop. Deze combinatie startte ook nog eens buiten wedstrijd, en reed dan wel dubbel foutloos rond. Op een hoogte van 1m wist Mickaël met Guus in de barrage te geraken, iets te veel risico leidde tot een weigering, waardoor deze combinatie op de 14e plaats eindigde. In de laatste proef, 1m10, reed Virginie De Meersman met een foutloze en snelle barrage naar een 4e plaats. 

Ook jumping op Paasmaandag te Aalter
Een vrije dag voor ruiters, is de mogelijkheid om op wedstrijd te gaan.
Dominique Polet reed naar de Ranch te Aalter waar HROV inrichtte. Uit 48 ruiters eindigde ze op een mooie 2e plaats met Liesje op een hoogte van 1m05. In de proef 1m15 sprong ze met Fame een balk af in de basis. 

Eventing te Waregem
Onze trouwe eventingruiter Alain De Meersman wist zich dit weekend ook te klasseren in de B-reeks op de nationale eventing te Waregem. Alain reed met Karandasj een nette dressuur en een foutloze cross. Door een pechbalkje in de jumping viel hij net naast het podium. Een mooie 4e plaats voor dit duo.  

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 15 april 2017 tot en met zondag 16 april 2017