Vallen, opstaan en op de 2de plaats eindigen

 

Op de HRVV wedstrijd te Evergem was het een moeilijke start voor Lyssa Mangelschots met Nalla. In de 70 cm werd ze uitgesloten. Daarna bij het inrijden voor de proef 75 cm, viel ze van haar pony. Maar onder het motto vallen en weer opstaan, reed ze het parcours binnen, en wist te eindigen op de 2e plaats. Jonas De Buck en Falco volgden Lyssa op de 3e positie. Alice Devriese en Mini werden 10e in deze proef. 

Op een hoogte van 80 cm volgden Robin Philips met Gentley en Bernard Meerlaen met Goldwing kort op elkaar. Robin werd 6e en Bernard 7e. Jonas en Falco werden 11e. Alice verzamelde 8s strafpunten in de eerste fase met Taz en werden 26e.

In de proef 90 cm volgden Bernard Alice op de voet. Alice werd 10e en Bernard werd 11e. Robin Philips werd 27e met 8 strafpunten in de eerste fase. 

10 cm hoger wist Mireille Delvoye zich met La Quinta te plaatsen op de 7e positie.

 

 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 25 juni 2017