Brons in eventing, zilver op jumping en goud bij dressuur!

 

Eventing te Brugge
Tijdens het eventingweekend te Brugge kwamen 2 van onze ruiters aan de start. Alain De Meersman in de reeks Bc en Kaire Kalm in de reeks Jb.
Alain reed met Karandasj een goede dressuur, een foutloze cross en een foutloze jumping wat resulteerde in een mooie 7e plaats. Het crossgedeelte was niet van de poes; uit 34 ruiters werden 10 ruiters geëlimineerd in dit onderdeel. Ook in de reeks van Kaire werden 3 combinaties uitgesloten in de cross. Kaire en B Cavalier reden een goede dressuur, een foutloze cross en kreeg 1 strafpunt voor tijd bij in de jumping. Alles opgeteld goed voor een bronzen positie!

Charlotte Monballiu met Oh So Pretty

 

Jumping te Oudenaarde
Op zondag vertrok Monballiu Charlotte met haar Oh So Pretty naar manege Kerselare, waar HRVV inrichtte. Ze reed in de proef 70 cm foutloos rond en kwam heel dicht bij de ideale tijd, wat resulteerde in een zilveren medaille. 

 

Jumping te Heusden
HROV was te gast bij de Gentse Rijverening te Heusden, gekend voor tal aan naturaprijzen. Britt van Hoye en Vitesse (officiële naam Daantje) reden mee op een hoogte van 80cm en kwamen heel dicht bij de ideale tijd. Net als Charlotte, goed voor een zilveren medaille. 10 cm hoger reden Mireille Delvoye en Gilles Devenyn een rondje op snelheid. Mireille bleef foutloos met La Quinta in de 2e fase en eindigde op de 8e positie. Gilles reed met Flou iets sneller maar sprong jammer genoeg een balk af en eindigde op de 12e plaats. Nog 10 cm hoger reed Virginie De Meersman een rondje met La Quinta en werd 4e.

Tijdens deze jumping werd ook de Beker Amazones gehouden. Een wedstrijd enkel voor vrouwelijke ruiters, gehouden over 2 wedstrijden. Zowel in de eerste als in de tweede manche reed Virginie Iwana De Laubry naar de 6e plaats. 

Sara Smet heeft twee bekers gewonnen

 

Dressuur te Jabbeke
Sara Smet en Hellade traden op in 't Paddegat te Jabbeke. Sara reed daar zowel in de proef Sub I1 als in Sub I3 naar een gouden plaats!

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 19 augustus 2017 tot en met zondag 20 augustus 2017