Rustig wedstrijdweekend

 

Tijdens het laatste weekend van augustus was het iets rustiger voor onze wedstrijdruiters. 

Op zaterdag trok Sophie Polet sinds lange tijd weer op wedstrijd, dit met Liesje. Place to be: Hof Ter Couter; inrichter: HROV. Sophie reed een vlotte barrage en eindigde op de 9e plaats uit 32 ruiters in de proef 90 cm.

Op zondag reden Delphine Gosselin, Lamia Cotman en Anna Balduck mee in de proef 80 cm. Opnieuw in de vertrouwde piste van Hof Ter Couter. Delphine reed met Royale een foutloze ronde maar wel iets sneller dan de ideale tijd. Ze eindigde op een 5e plaats. Lamia en Umbo eindigden met 4 strafpunten op een 10e plaats. Anna volgde op de 11e positie, eveneens met 4 punten. 
10 cm hoger reed Delphine nogmaals met Royale een foutloze ronde. Goed voor een 12e plaats. 

 

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 26 augustus 2017 tot en met zondag 27 augustus 2017