Nat eventingweekend, maar het was het waard

 

Tijdens het weekend van 9 en 10 september vond de jaarlijkse eventing te Deurle plaats. Op zaterdag wordt de communautaire cross verreden, op zondag de nationale. 

In de OCC 60 cm reed Alice Devriese met Mini een nette dressuur en een foutloze jumping en cross, wat resulteerde in een 11e plaats uit 43 ruiters. Chloé Sterckx en Falco volgden op de 13e plaats. Zij verzamelde een paar strafpunten voor tijd in de cross. Mickaël Delembre volgde op de 15e plaats met Lexus. Deze combinatie sprong een balk af tijdens de jumping en had 1 weigering tijdens de cross. 

In de reeks OCC 80 cm reed Mireille Delvoye met La Quinta en zeer nette dressuur, goed voor een 2e plaats en een compliment van de jury. Mireille reed een foutloze jumping en reed ook de cross zonder strafpunten op, wat haar naar een eerste plaats bracht. Winst voor deze combinatie. Jeanne Mataigne reed met Whisper dezelfde reeks en eindigde op de 12e plaats uit 48 ruiters dankzij een goede dressuur, een foutloze jumping en amper 2 strafpunten in de cross. 

 

 

Datum wedstrijd: 
zaterdag 09 september 2017 tot en met zondag 10 september 2017