Mooie afsluiter van het outdoor seizoen

 

Kampioenschap Interclub HROV
De laatste buitenwedstrijd van HROV werd georganiseerd in de Ranch te Aalter, tevens ook de plaats voor het kampioenschap Interclub. 
3 teams deden mee om De Hoefslag te vertegenwoordigen. Elk team bestond uit 3 ruiters: 1 ruiter rijdt 85 cm, 2e ruiter rijdt op een hoogte van 95 cm en de derde ruiter moet op een hoogte van 105 cm zo snel mogelijk rond rijden. 
Team Hoefslag 3 bestond uit Luca Huyghe met Winnie, Sharina Vanderstraeten met Cassandra Z en Delphine Gosselin met Royale. Luca en Winnie werden jammerlijk uitgebeld, Sharina reed een mooie foutloze ronde, net als Delphine. Lourdes Plancke / Valdaï, Arthur Burssens / Gucci en Virginie De Meersman / Artist reden voor Hoefslag 2. Lourdes sprong 1 balk af, Arthur reed een mooie foutloze ronde en Virginie reed vlot en foutloos rond met Artist.

De Hoefslag won het HROV Interclub kampioenschap met het team van Dominique Polet, Virginie De Meersman en Sophie Polet

Winnende team – Hoefslag 1
Zusjes Polet Dominique en Sophie reden respectievelijk proef 85 cm met Liesje en proef 9 met Fiasco. Beiden bleven foutloos. Virginie De Meersman reed met Iwana de proef op snelheid en wist zonder fouten de snelste ronde te maken. Winst voor De Hoefslag!

HRVV Llyda
Alice Devriese vertrok met Mini en Karolina naar Destelbergen, Llyda Stables. Met Mini reed ze in de proef 95 cm een balk af. Ze wist Karolina op een hoogte van 1m naar de 7e plaats te rijden en reed ook voor de eerste keer 1m10 mee met Karolina. 

WVRF Bocage
Michaël Corvette reed C’est Moi naar een 9e plaats in de proef 1m. 10 cm hoger sprong hij een balk af in de eerste fase en mocht niet door naar de barrage. 

Lamia Cotman met Umbo

Cross te Zwijnaarde
Niet ver van de deur, in het Hof van Nonkel Pat te Zwijnaarde, werd een vrije cross georganiseerd. Veel van onze ruiters hebben hier hun debuut gemaakt in deze discipline. Lindsay Haemelinck met Isy Boy, Frederique Van Der Bruggen met Nalla, Bart De Keuleneire met Raph, Lupa Van Der Eedt met Selena, Jana Pelfrene met La Quinta en Lamia Cotman met Umbo reden de natuurlijke hindernissen vol enthousiasme aan. 
 

Datum wedstrijd: 
dinsdag 30 oktober 2018