2018 mooi geëindigd, 2019 sterk gestart!

 

Afsluiten op Jumping Mechelen
De Kerstjumping in Mechelen is de traditionele afsluiter van het jaar. 2 van onze ruiters mochten deelnemen aan deze mooie wedstrijd. Dominique Polet nam Fame zelfs 2x mee. Op donderdag voor de finale van de Hippo Revue Cup en op zondag voor de Cavalor Cup finale. Dominique reed beide parcoursen rond met 1 springfout. Freya De Paepe en Ibora reden op vrijdag de finale van Indoor Masters foutloos rond. 
 

Moorsele
Op 3 januari reed Virginie De Meersman naar het Zilveren Spoor. Met Iwana haalde ze een 4e plaats in 1m10. Met Prom Royale sprong ze 1 balk af in de barrage. In 1m20 reed ze Artist Grange naar de 4e positie. Met La Quinta startte ze voor het eerst 1m20.

Op verkenning

 
 

Winst in Bocage
Op zondag 6 januari trokken we met een hele caravaan naar Stal Bocage. 

 

 

65 cmPrijsuitreiking
Op een hoogte van 65 cm reden alle ruitertjes foutloos. Frederique Vanderbruggen met Nalla en Lena De Jonge met Concitta reden een mooie foutloze ronde. Quincy De Boever en Rob Roy kwamen dicht bij de ideale tijd, goed voor een 2e plaats.
 

 

Quincy De Boever met Rob Roy

Winst in 80 cm
In de proef 80 cm pony’s reed Jonas De Buck zijn pony Taz een parcoursfout. Quincy De Boever en Rob Roy reden een vlotte barrage, maar namen te veel risico op de laatste hindernis en maakten daardoor een fout. Lupa Van Der Eedt en Selena hadden het moeilijk in de combinatie en werden uitgesloten.
Bij de paarden 80 cm reed Laurian Vermassen haar paard Hannaman naar de eerste plaats. Luca Huyghe en Winnie reden naar een 4e plaats. Lena en Concitta werden 6e. Lindsay Haemelinck en Isy Boy maakten een springfout in de 2e fase. Charlotte Monballiu en Oh So Pretty moesten de barrage rondrijden met maar 1 stijgbeugel, en maakten ook 1 springfout. Bart De Keuleneire maakte een parcoursvergissing met Igor. 

Lindsay Haemelinck met Isy Boy

2x goud in 90 cm
Jonas en Taz moesten de spits afbijten in de ponyreeks 90 cm. Als eerste ruiter zette hij direct een scherpe tijd neer, en bleef daar ook staan. Mooie winst voor deze combinatie. 
Bij de paarden was het Lourdes PLancke en Valdaï die met de beker gingen lopen. Bruna Moro en Tornado sprongen de laatste balk van de 2e fase af. Lindsay en Isy Boy maakten in de 2e fase 2 springfouten. Alice Devriese en Mini reden ook voor de eerste plaats, maar namen in de haast een verkeerde hindernis en werden uitgesloten. Laurian / Hannaman en Carol Porta / Raph maakten allebei een springfout in de eerste fase. 
Michaël Corvette met C'est Moi Z

1m
Alice en Karolina reden naar een 5e plaats, Michael Corvette en C’est Moi Z volgden op de 6e plaats. Bruna en Tornado maakten 2 springfouten in de eerste fase. Sophie Polet en Foo maakten ook 1 springfout.
Zilver en brons op 1m10
Alice en Karolina eindigden op de zilveren positie in 1m10. Michaël volgde haar op de bronzen plaats. 

 

 

Datum wedstrijd: 
dinsdag 25 december 2018 tot en met zondag 06 januari 2019