Corona update: overzicht wijziging op onze werking tem 3 mei

 

Wijziging werking van zaterdag 14 maart tot en met zondag 3 mei
In het belang van de volksgezondheid worden er verschillende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Georganiseerde horeca- en sportactiviteiten kunnen vanaf zaterdag 14 maart niet meer doorgaan tot en met zondag 3 mei.
Hierbij geven we een overzicht van de invloed op onze werking. Deze maatregelen gelden in principe tot en met zondag 3 mei, tenzij er vanuit de overheid vroeger versoepelingen zouden zijn, of verlengingen zouden komen. Bij wijzigingen wordt u opnieuw geïnformeerd. De informatie staat ook steeds op onze website.

Inschrijven voor onze activiteiten en lessen na 3 mei is nog steeds mogelijk. 

Evenementen die niet doorgaan
- Oefenjumping 14/03
- Tweedehandsmarkt en steakfestijn 22/03
- Oefendressuur 28/03
- Examen ruiterbrevetten 04/04
- Kampen paasvakantie
- Paasbrunch 12/04
- Jumping VDK 25/04
- Jumping HRVV 03/05
- Slalom en eetfestijn 16/05

Eenmaal het gewone leven terug op gang kan komen bekijken we de opties om de geannuleerde activiteiten eventueel op een later tijdstip in te halen.

Clubwerking
De groepslessen gaan niet door vanaf zaterdag 14/03 (wel nog op vrijdagavond 13/03). De bestaande inschrijvingen blijven staan in de klantenzone. Stel dat sportactiviteiten vroeger zouden mogen hervat worden, dan bent u op die manier uw plaats nog niet verloren. De inschrijvingen worden uiteindelijk dag per dag geannuleerd met teruggave van uw digitale beurt.

De privélessen of individueel rijden met een lespaard gaan niet door.

De kampen die gepland zijn in de paasvakantie gaan niet door. De kampen in de zomervakantie gaan wél nog steeds door. Inschrijven is eveneens nog mogelijk via onze website.

Pension
Het dierenwelzijn blijft belangrijk. Personen met een eigen paard of huurpaard zijn uiteraard nog steeds welkom om hun paard te verzorgen en hen de nodige beweging te geven. Bezoekers zijn niet toegelaten. Alle pensionklanten zijn geïnformeerd over de strenge maatregelen op het domein. Maak uw bezoek niet langer dan nodig. Kom niet als u ziek bent of koorts hebt. Het domein is geen alternatieve opvangplaats om de hele dag door te brengen. Het onderhoud van de paarden en stallen gaat uiteraard door, net zoals de weidegang, stapmolen en de bezoeken van de hoefsmid en veearts. De algemene regels die van toepassing zijn in de paardensector (opgesteld door Sport Vlaanderen, Agentschap Natuur en Bos, administratie Dierenwelzijn Vlaanderen, Paardensport Vlaanderen, PaardenPunt Vlaanderen en LRV) kan men hier nalezen.

Bar
De bar is gesloten vanaf zaterdag 14/03.

Evenementen die WEL doorgaan
- vr 26/06: Midzomerwandeling, huifkar en BBQ