Hoe inschrijven voor de jumping HRVV van 30 april?

 

Jumping op zondag 30 april
Op zondag 30 april gaat er in de manege een jumping van HRVV door. Deze gaat door op de grote buitenpiste. Het inrijden gebeurt in de paddock. De gewone groepslessen gaan door in de andere binnenpiste.

De jumping start om 9 uur, de cafetaria gaat open om 8 uur. Tijdens de middag zijn er verschillende snacks (frietjes, frituursnacks, hamburgers en braadworsten) voorzien.

Buitenpiste met volledig jumpingparcours

Iedereen mag deelnemen
Iedereen mag deelnemen aan deze wedstrijd. Wie geen competitieve licentie van Paardensport Vlaanderen heeft dient minstens een recreatief lidmaatschap te hebben (kan geregeld worden via De Hoefslag) en kan deelnemen met een daglicentie, daarbij is een brevet niet noodzakelijk. 

Iedereen kan inschrijven
Inschrijven voor deze wedstrijd gaat via Equibel. Dat kan aan de hand van uw persoonlijke licentienummer en wachtwoord. Uw pony of paard dient daarbij een immatriculatienummer (= het lidnummer van een paard) te hebben. Dat is gratis voor de proeven tot en met 95 centimeter.

Inschrijven jumping: https://app.equibel.be/prg/events/event.php?eid=115084&d=CS
Aanvragen immatriculatienummer paard: https://app.equibel.be/prg/horses/online1.php?lng=NL
Vragen over het Paardensport Vlaanderen lidmaatschap of problemen bij het inschrijven? Contacteer ons via info@dehoefslag.be, wij helpen u graag verder!

Online inschrijven kan tot de donderdagavond 24u00 voor de wedstrijd. Ter plaatse inschrijven is ook mogelijk (indien niet volzet) mits een meerprijs van 5 euro. 

Verschillende proeven en tarieven
Deze wedstrijd maakt deel uit van het regelmatigheidscriterium HRVV.

Proef Tarief online Tarief te laat of ter plaatse
50-60 cm 8 euro 13 euro
70 cm 10 euro 15 euro
80 cm 11 euro 16 euro
90 cm 12 euro 17 euro
95 cm 13 euro 18 euro
100 cm 14 euro 19 euro
110 cm 16 euro 21 euro

Stap voor stap
1. Inschrijven in de gewenste proef via Equibel
2. Betaling via Equibel
3. Eventueel prijzengeld ontvangt u via de bank