Als lid voor slechts 21 euro naar Flanders Horse Expo

 

Ticket voor slechts 21 euro ipv 25 euro
Het is mogelijk om via De Hoefslag uw tickets voor Flanders Horse Expo aan te kopen voor 21 euro per stuk. Een ticket kost online normaal gezien 25 euro. De tickets staan niet op datum en zijn dus geldig gedurende 1 dag tijdens de beurs. Ieder ticket is uiteraard maar één keer geldig. Opgelet: voor personen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar is een aankoop rechtstreeks op de Flanders Horse Expo website wel nog goedkoper (15 euro). Kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis binnen. Bestel dus via onze club de tickets voor personen vanaf 13 jaar. 

Bestel via De Hoefslag
Geef uw naam en aantal kaarten (vanaf 13 jaar) ten laatste op maandag 12 februari door via info@dehoefslag.be . Later zal u via onze club de tickets ontvangen.

Wij zijn actief op Flanders Horse Expo
Zowel op zaterdag als zondag zijn wij actief met onze paarden tijdens Flanders Horse Expo. Wij voorzien er initiatieritjes pony- en paardrijden in hal 1.

De grootste paardenbeurs op slechts 5 km van de manege
Flanders Horse Expo is de grootste paardenbeurs en het meest diverse paardenevenement van de Benelux. Flanders Horse Expo biedt de bezoeker de ideale mix van beurs, demonstraties, clinics en seminaries. De expohallen liggen op slechts 5 kilometer van de manege. De beurs gaat door van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari 2024.