De Hoefslag behaalt het Equilabel

 

Kwaliteitslabel voor maneges en pensionstallen
Het Equilabel is een kwaliteitslabel voor maneges en/of pensionstallen. De Hoefslag werd als gemengd bedrijf op verschillende uiteenlopende vlakken gecontroleerd. De twee externe controleurs kwamen een kijkje nemen tijdens onze dagelijkse werking. Tijdens dit zeer streng en uitgebreid evaluatieproces kwamen de thema's administratie, klantvriendelijkheid, paardvriendelijkheid en veiligheid aan bod.

Het Equilabel wordt uitgegeven door het Vlaams Paardenloket. Het Vlaams Paardenloket is het aanspreekpunt, adviseur en documentatiecentrum voor de overheid, de paardensector en andere betrokkenen.

Van de 135 gecontroleerde punten behaalden wij een totaalscore van 90%.

Het Equilabel behaal je niet alleen
Een goede dagelijkse werking komt niet vanzelf. Het is het resultaat van het werk en inzet van velen. 
Ons team bestaat niet enkel uit lesgevers en stalknechten. De veeartsen en hoefsmeden houden de paarden fit en gezond. De barman en zijn team zorgen voor een aangename bar met een lekker snack of verfrissing. Onze klanten en leden helpen elkaar en zorgen zelf voor de goede sfeer. Ook de steun van familie en vrienden is onmisbaar in onze werking.

Bedankt!
Wij wensen een welgemeende dankjewel te richten aan iedereen die op de een of andere manier bijdraagt tot onze goede dagelijkse werking. Het Equilabel is een bevestiging van de inzet van velen. Samen kunnen we dit in stand houden. Bedankt! 

 

De Hoefslag in Gent-Zwijnaarde behaalde het Equilabel