Hernieuwing lidmaatschap en verzekering 2017

 

Vanaf nu mogelijk
Vanaf nu kan u het lidmaatschap en verzekering voor het jaar 2017 in orde brengen. Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen met een 10-beurtenkaart aan 110 euro. Dat komt neer op 11 euro per uur in de plaats van 12,50 euro per uur. Onze andere activiteiten zoals kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ... zijn ook goedkoper voor leden. Ook de clubkledij (t-shirts, truien en jasjes) en de clubzadeldekens zijn goedkoper.

Met basisverzekering voor clubactiviteiten
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 47 euro (= 30 euro lidmaatschap + 17 euro verzekering). Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen en begeleide wandelingen). Vanaf 3 personen van de zelfde familie of het zelfde gezin kan men een familielidkaart verkrijgen.

Uitbreiding verzekering voor individuele activiteiten
Er is een uitbreiding van 15 euro op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, paard alleen verzorgen, paard alleen op de weide zetten, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

Overgangsperiode voor huidige leden
Het lidmaatschap en verzekering 2016 is nog geldig tot 31 januari 2017. Op die manier hebben de huidige leden voldoende tijd om hun lidmaatschap en verzekering 2017 in orde te brengen. Wie in 2017 een 10-beurtenkaart wenst aan te kopen dient wel al in orde te zijn met het lidmaatschap 2017.

Lidmaatschap 30 euro per persoon
Familielidkaart 75 euro (vanaf 3 personen)
Basisverzekering 17 euro per persoon
Uitbreiding verzekering 15 euro per persoon

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig: u hoeft slechts 1 klein formulier met uw persoonlijke gegevens in te vullen in onze cafetaria. Ieder lid die ook verzekerd is krijgt zijn/haar lidkaart én een gratis proefnummer van het paardentijdschrift Hippo Revue naar huis toegestuurd.

Vlaamse Liga PaardensportVlaamse Liga Paardensport
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via de Vlaamse Liga Paardensport, de polis kan u vinden op www.vlp.be . Er zijn ook andere uitbreidingen op de verzekering mogelijk. Deze verzekering is geldig in alle VLP-aangesloten clubs!