Lidmaatschap en verzekeringen 2024

 

Vanaf nu mogelijk
Vanaf nu kan u het lidmaatschap en verzekering voor het jaar 2024 in orde brengen. Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen met een meerbeurtenkaart aan voordeeltarief. Onze andere activiteiten zoals kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ... zijn ook goedkoper voor leden. Ook de clubkledij (t-shirts, truien en jasjes) en de clubzadeldekens zijn goedkoper. In ruitersportzaak Aleashop krijgt u als lid ook korting op uw aankopen (lees hier hoe u de korting kan verkrijgen). Voor de paardenmagazines CAP en Hippo Revue zijn er in bepaalde periodes kortingsacties. Verder zijn er voordelige ticketacties voor evenementen zoals Flanders Horse Expo, Jumping Mechelen en diverse paardenshows zoals Apassionata, Cavalia en Cavalluna. Wie graag een paardengerelateerde opleiding doet aan Syntra West kan ook daar van een korting genieten.

Met basisverzekering voor clubactiviteiten
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 71 euro (= 51 euro lidmaatschap + 20 euro verzekering). Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen en begeleide wandelingen). 

Uitbreiding verzekering voor individuele activiteiten
Er is een uitbreiding van 16 euro op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, paard alleen verzorgen, paard alleen op de weide zetten, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

Overgangsperiode voor huidige leden
Het lidmaatschap is nog geldig tot 31 december 2023. De verzekering is nog geldig tot 31 januari 2024. Op die manier hebben de huidige leden voldoende tijd om hun lidmaatschap en verzekering 2024 in orde te brengen. Wie in 2024 al gebruik wenst te maken van de voordeeltarieven dient wel al in orde te zijn met het lidmaatschap 2024.

Lidmaatschap De Hoefslag 51 euro per persoon
Basisverzekering
Paardensport Vlaanderen
20 euro per persoon
Uitbreiding verzekering
Paardensport Vlaanderen
16 euro per persoon

 

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig. U kan dit meteen regelen via het aanvraagformulier in onze klantenzone. Daarvoor dient u een account aan te maken, maar die komt later nog van pas bij het inschrijven voor kampen of lessen!

Lidmaatschap en verzekering digitaal aanvragen

 

Paardensport VlaanderenPaardensport Vlaanderen
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via Paardensport Vlaanderen, de polis kan u vinden op paardensport.vlaanderen. Er zijn ook andere uitbreidingen op de verzekering mogelijk. Deze verzekering is geldig in alle aangesloten Paardensport Vlaanderen clubs!

 

De Hoefslag