Hernieuwing lidmaatschap en verzekering 2014

 

Vanaf nu mogelijk
Vanaf nu kan u het lidmaatschap en verzekering voor het jaar 2014 in orde brengen. Als lid kan u zich verzekeren en groepslessen volgen met een 10-beurtenkaart aan 110 euro. Dat komt neer op 11 euro per uur in de plaats van 12,50 euro per uur. Onze andere activiteiten zoals kampen, oefenjumpings, oefendressuur, ... zijn ook goedkoper voor leden.

Met basisverzekering voor clubactiviteiten
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 45 euro (= 30 euro lidmaatschap + 15 euro verzekering). Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen en begeleide wandelingen). Vanaf 3 personen van de zelfde familie of het zelfde gezin kan men een familielidkaart verkrijgen.

Uitbreiding verzekering voor individuele activiteiten
Er is een uitbreiding van 10 euro op deze verzekering mogelijk voor wie de ruitersport individueel wil beoefenen, d.w.z. buiten clubverband (niet-begeleide wandelingen, vrij rijden in de piste, thuis paardrijden, ...). Deze uitbreiding kan op ieder moment bijbetaald worden.

Overgangsperiode voor huidige leden
Het lidmaatschap en verzekering 2013 is nog geldig tot 30 januari 2014. Op die manier hebben de huidige leden voldoende tijd om hun lidmaatschap en verzekering 2014 in orde te brengen. Wie in 2014 een 10-beurtenkaart wenst aan te kopen dient wel al in orde te zijn met het lidmaatschap 2014.

Lidmaatschap 30 euro per persoon
Familielidkaart 75 euro (vanaf 3 personen)
Basisverzekering 15 euro per persoon
Uitbreiding verzekering 10 euro per persoon

Lid worden is heel eenvoudig
Lid worden en verzekeren is heel eenvoudig: u hoeft slechts 1 klein formulier met uw persoonlijke gegevens in te vullen in onze cafetaria. Ieder lid die ook verzekerd is krijgt zijn/haar lidkaart én een gratis proefnummer van het paardentijdschrift Hippo Revue naar huis toegestuurd.

Vlaamse Liga PaardensportVlaamse Liga Paardensport
De verzekering en uitbreiding van Arena N.V. (sportverzekeringen) is uitgegeven via de Vlaamse Liga Paardensport, de polis kan u vinden op www.vlp.be . Deze verzekering is geldig in alle VLP-aangesloten clubs!