Vertegenwoordigd in elke reeks te Destelbergen

 

Op zondag 20 mei organiseerde LLyda Stables in Destelbergen de HRVV wedstrijd. In elke reeks reed wel een Hoefslag ruiter. 

Eerste proef van de dag
Laura Gonzales en Cosmo reden mee in de eerste proef van de dag, 70 cm. Deze combinatie bleef foutloos, maar iets te snel e eindigden op een 17e plaats. Lourdes Plancke en Ilona eindigden 10 plaatsen verder met 4 strafpunten. Ook Lena De Jonge verzamelde 4 punten en eindigde 29e. Pauline Monballiu en Oh So Pretty werden uitgesloten.

80 cm
10 cm hoger reed Robin Philips met Miestaflet dubbel foutloos rond en eindigde op de 20e positie. Alice Devriese en Karolina bleven ook dubbel foutloos en werden 26e. Laura en Cosmo volgden op de 28e plek. Bart De Keuleneire met Igor en Charlotte Monballiu met Pretty bleven net als voornoemde ruiters foutloos en werden 29e en 30e. Lourdes met Ilona en Caroll Porta met Raph namen een paar foutjes mee in de eerste omloop. 
Alice als enige foutloze

90cm
In de proef 90 cm wisten Alice en Taz als enige van onze ruiters dubbel foutloos te blijven. Dit resulteerde in een 14e plek. Met Karolina reed ze net iets te traag in de basisomloop en mocht ze de 2e fase niet starten door een tijdsfout. Bart met Igor, Robin met Miestaflet mochten eveneens de 2e fase niet starten wegens strafpunten. Caroll en Raph reden een foutloze 2e ronde, maar moesten buiten wedstrijd starten. 

5 cm hoger
Sophie Polet wist in de reeks 95 cm Foo Foo naar een 9e positie te rijden door dubbel foutloos te blijven. 

Op een hoogte van 1m mocht Mickaël De Lembre met Guus door naar de 2e fase, maar maakten daar 2 springfouten, goed voor een 10e plaats.

In de laatste proef van de dag bleven Mickaël en Guus in de eerste fase door 4 strafpunten. 

 

Datum wedstrijd: 
zondag 20 mei 2018