Voordeeltarieven Jumping Mechelen Kids Day en Jumping Mechelen Feest

 

Op dinsdag 26 december 2023 organiseert Jumping Mechelen hun jaarlijkse Kids Day, maar 's avonds ook Jumping Mechelen Feest. Leden kunnen via onze club tickets kopen aan voordeeltarief.

 

Jumping Mechelen Kids Day
De JM Kids Day is en blijft een unieke belevenis. Ook dit jaar brengt de “Grote Kids Day Show” een 2 uur durend spektakel met een opeenvolging van adembenemende en straffe shows. Als kers op de taart staat er bovendien een grandioos optreden van de enige echte KetnetBand op het programma. Gloria, Gio en Maarten brengen een vol uur tal van meezingers, een medley van #LikeMe en Vlaamse tophits. En of het nog niet genoeg is kan je de Ketnetters zelf ontmoeten tijdens de Meet & Greets. Wees er snel bij!

Sessie 1A 08u30-18u00

Alle info: klik hier.

Kostprijs: 17 euro ipv 24 euro per ticket voor leden van Paardensport Vlaanderen en hun familieleden.

Bestellen kan via een mailtje naar info@dehoefslag.be, ten laatste op 15/11/2023 met de vermelding van de sessie en het aantal tickets dat men wenst.

 

Jumping Mechelen Feest
Ook “JM Feest” brengt een zeer gevarieerd programma. Vanaf 16u30 kan je vanop je genummerde zitplaats genieten van spannende jumpingproeven met o.a. het Belgisch Indoor Kampioenschap. Vanaf 21u00 wordt de Christmas arena omgetoverd tot een heus indoor ambiancefestival met drankstandjes en een gigantische dansvloer en wordt het startschot gegeven van een grandioos dansfeest met optredens van de crème van onze Vlaamse artiesten : SWOOP, 2FABIOLA, DE ROMEO’S en als top of the bill WILLY SOMMERS! En of het nog niet genoeg is feesten we vanaf 23u00 verder met de gerenommeerde DJ “DREZZ”, hij speelde al meermaals op Tomorrowland en is een graag geziene gast op tal van events in binnen- en buitenland.​

Vanaf 18.30u wordt de Christmas Arena omgetoverd tot een indoor ambiancefestival met drankstandjes én een gigantische dansvloer. 'Jumping Mechelen Feest' brengt een resem van Vlaamse hits door niemand minder dan Sam Gooris, Gunther Neefs, Belle Perez, Bart Kaëll, Gene Thomas én als top of the bill Willy Sommers.

Sessie 2 16u30

Alle info: klik hier.

Kostprijs: 17 euro ipv 24 euro per ticket voor leden van Paardensport Vlaanderen en hun familieleden.

Bestellen kan via een mailtje naar info@dehoefslag.be, ten laatste op 15/11/2023 met de vermelding van de sessie en het aantal tickets dat men wenst.