Start van het nieuwe schooljaar: iedere dag les, behalve op maandag

 

Paardrijden gedurende het hele jaar
Met de start van het nieuwe schooljaar liggen de kampen achter de rug en worden verschillende jeugd- en sportactiviteiten opnieuw hervat. In de manege is er gedurende het hele jaar een ruim aanbod aan paard- en ponylessen.

Inschrijven kan heel flexibel
Er is geen vaste startdatum voor de groepslessen. Men hoeft niet steeds op het zelfde moment te komen en men kan keer per keer inschrijven. Men kan dus gedurende het hele jaar beginnen met paardrijden. Inschrijven kan via onze klantenzone. Met uw persoonlijke account kan u de gegevens en inschrijvingen van uzelf en/of uw gezinsleden eenvoudig beheren. Annuleren kan kosteloos tot 24u voor de les.

Paardrijden vanaf 9 jaar
De paardenlessen gaan iedere dag door, behalve op maandag. Vanaf 9 jaar kan men in deze groepslessen terecht. De lessen zijn niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen uiteraard deelnemen. In het algemeen zijn er op woensdagnamiddag en vrijdagavond iets meer kinderen.
Bekijk hier het volledige lessenrooster paard + extra info.

Ponyrijden van 4 tot 8 jaar
De ponylessen gaan iedere woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag door.
Bekijk hier het volledige lessenrooster pony + extra info.

Privéles is ook mogelijk
Een privéles kan zowel voor kinderen als volwassenen. Dit is mogelijk tijdens de weekdagen, 's avonds, maar ook in het weekend. Een afspraak maken kan via e-mail naar info@dehoefslag.be. Vermeld daarbij alvast een aantal momenten die voor u mogelijk zijn. 

Lidgeld aan goedkoper tarief vanaf september
Het lidmaatschap en de verzekering zijn geldig tot einde 2023. Aangezien het najaar dichterbij komt zijn er vanaf september goedkopere tarieven voor het lidmaatschap en verzekeringen. Leden kunnen genieten van voordeeltarieven voor de groepslessen, kampen, clubkledij en andere activiteiten.

 

Verzorging pony

Groepsles paardrijdenPony's voor de ponyles